What we do for gold

guldVi är visserligen en butik för alla er som söker efter allt mellan himmel och jord, men något som vi inte har i vårt sortiment är rent guld. För er som kan ert guld vet ju dessutom att det finns olika renhetsgrader, karat, av guld. Men oavsett vad så spelar det egentligen ingen roll, det finns inte hos Carambola i alla fall. Vi har dock våra funderingar på om vi skulle hitta på något och lägga till det som handelsvara hos oss. I drömmarnas världs så skulle vi ta betalt med guld, men det är inte riktigt gångbart. Då är det bättre att handla i det istället för med det.

Konkurrensen är stenhård
Det som dock talar emot oss är att det idag finns många som redan har gjort detta till sitt yrke, och dessutom specialiserat sig på det. Med andra ord ser inte framtidsutsikterna speciellt ljusa ut för oss. Vi är än så länge i inledningsfasen vad det gäller vår handel med guld. Det är mycket som ska ordnas och planeras för, och vi har ett hästarbete framför oss vad det gäller research, men det är ett arbete som vi tror kan vara lönsamt.

Vad var det som fick oss in på den här idén? Att vi själva provade att sälja det guld som vi själva hade privat. Vi insåg ganska snabbt att det är en lukrativ bransch där det finns mycket pengar att tjäna, och att det dessutom görs med guld gjorde att vi uppmärksammade det än mer. Guld har ett ganska stabilt värde, och har dessutom gått ner lite den senaste tiden, vilket betyder att den närmaste tiden verkligen är rätt läge att investera i guld.

Det guld som vi sålde fick vi riktigt bra betalt för. Vi använde oss privat av http://finguld.se/ som var riktigt bra att ha att göra med. Det gick snabbt och smidigt att få guldet värderat och sedan också få pengarna för det, och det var det som fick oss att inse att man kanske skulle kunnat få än mer betalt för guldet, om man bara gör det på rätt sätt och dessutom har verksamhet som ordnar intäkter från annat håll. Det är precis så vi har det, och om vi nu ska börja äga guld (egentligen istället för pengar) så är det dags för oss att sätta igång redan nu. Men först ska vi ta reda på om branschen över huvud taget är värd att ge sig in på. Kanske är det så att konkurrensen är alldeles för mördande.

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *