Välkommen till Carambolas blogg!

Hej på dig, och varmt välkommen till Carambolas blogg. Carambola är en nyöppnad butik där du hittar det mesta och lite till inom teknik och prylar. Butiken ligger i Farsta och drivs av oss, Jonas och Sixten. I den här bloggen kommer vi att skriva om vad som händer i butiken, nya produkter och en massa annat kul. Kom gärna med förslag och skriv gärna kommentarer!

Vi tänkte köra igång bloggandet direkt här med att ge några roliga presenttips!

Selfiepinne
En selfiepinne, eller selfiestick som det också kallas, är den perfekta presenten till personen som ständigt lägger upp bilder på sig själv på Facebook och Instagram. Den är som förlängda armen för selfies och den är ett måste för den moderna fotografen. Once you go selfiestick – you never go back!

Toalettgolf
Toalettgolf passar lika bra för golffantasten som för den som bara vill ha lite rolig underhållning på toan. Det handlar alltså om en liten green med ett hål i som man lägger framför fötterna och övar sina puttingskills på samtidigt som man uträttar dina behov. Skitkul, rent ut sagt!

Radiostyrd helikopter
Den som har barnasinnet kvar och uppskattar roliga leksaker kommer garanterat att gilla en radiostyrd helikopter. Den är en fantastiskt rolig underhållning, men man gör bäst i att flyga utomhus då det annars finns risk för att inredning ramlar ner från hyllorna eller för att helikoptern fastnar i någon ovetande persons kalufs…

Pruttkudde
Okej, lite simpelt kanske, men kom igen – prutthumor är alltid roligt! Pruttkudden är den ultimata skämtleksaken som aldrig blir omodern. Den är rolig om och om igen. ’Nuff said!

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *