Om Carambola

teknik
Carambola är en nyöppnad butik i Farsta som säljer det mesta och lite till inom teknik och prylar. Här kan du läsa mer om oss!

Vilka är vi?

Ja, vilka är det egentligen som ligger bakom Carambola? Vi heter Jonas och Sixten och vi är två totala prylnördar som kände att vi ville dela vårt intresse med folket – det är ni, alltså. Så vi bestämde oss för att starta en butik och sälja sådant som vi själva skulle skulle bli glada över att se i en butik. Och det visade sig vara ganska mycket. Nu har vi fått ihop ett imponerande sortiment med stor variation som vi tror att de flesta kan hitta något passande i. Oavsett om man är ute efter lite mer seriös utrustning eller om man bara vill ha en billig men fantastiskt rolig skämtleksak så är vi butiken att besöka!

Vad betyder Carambola?

Vi skulle gärna vilja säga att namnet har en djup mening för oss, men så är inte fallet. Det är faktiskt en slump att det blev just Carambola. Vi hade så svårt att komma på ett bra namn till butiken att vi till slut bestämde oss för att blunda och peka på bokstäver, och då blev det helt enkelt Carambola (ja, efter några helt misslyckade försök ska vi väl kanske erkänna – namnet ”kffaopwr” kändes till exempel inte helt rätt). Så Carambola blev det, och förhoppningsvis så får det väl en djupare mening för oss nu när det är det vi heter.

Hur kontaktar man oss?

Spana in på vår kontaktsida så hittar du uppgifter om hur du hittar till vår butik och hur du går tillväga för att kontakta oss. Där finns också våra öppettider, och blir det några ändringar i dessa, som runt storhelgerna till exempel, så meddelar vi detta via bloggen och förstås också genom en lapp på butiksdörren!