Hitta & kontakta oss

karta
Varmt välkommen till Carambola – butiken som har det mesta och lite till inom teknik och prylar! Här hittar du våra kontaktuppgifter, öppettider samt vägbeskrivning till butiken. Är det något du saknar? Fråga oss!

Hitta till oss

Du hittar vår butik i Farsta längs Nynäsvägen (väg 73). Oroa dig inte, du kommer att se skyltarna! Skulle du av någon anledning inte hitta oss är du varmt välkommen att slå oss en pling så guidar vi dig rätt. Gratis parkering finns utanför butiken.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Du är varmt välkommen att skicka iväg en e-post till kontakt@carambola.se så svarar vi så fort vi har möjlighet, och du är förstås också mer än välkommen att ställa dina frågor till oss direkt i butiken.

Våra öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 11.00-14.00

Ändringar i öppettiderna (exempelvis runt storhelgerna) meddelas här på bloggen och förstås också på en lapp på butiksdörren. Om du har några frågor kring våra öppettider är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bloggen

Glöm inte att följa vår vardag i vår blogg här på sidan. Där skriver vi om vad som händer i butiken, nya produkter och en massa annat som kan vara roligt att veta!