Har du barnasinnet kvar?

Carambola är den ultimata butiken för dig som uppskattar roliga leksaker i alla dess former. Här hittar du allt från radiostyrda helikoptrar, bilar och båtar till roliga robotar och skämtartiklar. Vad sägs till exempel om en tändare som istället för att skapa en låga ger en intet ont anande rökare en elstöt. Det är bara att stå redo med videokameran! Eller varför inte lite fjärtdoft på sprayflaska? Vi har de bästa pranksen för alla tillfällen.

Är du av det mer seriösare slaget men ändå gillar att leka så kanske våra prylar för hjärngympa är något för dig. Vi har allt från klassisk Rubiks kub till olika typer av knep- och knåppussel som utmanar hjärnan och får dig att gnugga geniknölarna i jakt på det rätta draget. Och på tal om pussel så har vi också många sådana, i 3D-form, närmare bestämt små byggsatser alltså. Du kan till exempel bygga Big Ben, Eiffeltornet eller Empire State Buildning, eller varför inte satsa på ett fartyg, en stridsvagn eller ett flygplan.

Självklart har vi också en massa roliga prylar för utelek, som kickbikes, piltavlor, vattenpistoler, vattenballonger, badbollar, frisbees, kubbspel och en massa andra roliga saker. Om du har barnasinnet kvar så har vi prylarna som låter dig få ut det mesta av din fritid. Så välkommen in till oss när du vill hitta nya leksaker till poolen, komma på det perfekta pranket för chefen eller helt enkelt bara har lite tråkigt. I vår butik hittar du garanterat något som får dig på gott humör!

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *