Gillar du också bacon?

Bacon, denna underbara köttbit som är älskad av många, finns nu i en hel rad andra varianter än den klassiska. Det handlar om produkter med baconsmak, och nu pratar vi inte om baconchips som ju också är en klassiker, utan om helt andra saker. Vi har nyligen fått in en rad produkter med baconsmak, och även bacondoft, för alla baconälskare där ute. I butiken hittar ni nu bland annat baconpopcorn – fantastiskt goda popcorn med en smak av bacon. Vi har själva provat och ger tummen upp och fem getingar, plus, toasters eller vad man nu vill ge.

Men det slutar inte där. Det finns också tandkräm med baconsmak. Perfekt för den som inte vill förstöra kvällen med tandkrämssmak i munnen när det ju finns så mycket godare smaker – som bacon! Vill man omge sig av härlig bacondoft kan vi rekommendera doftgranar med baconsmak som får bilen att lukta som en fantastisk måltid. Med duschkräm med bacondoft luktar också huden helt förträffligt, och ett doftljus med bacon ger hemmet den där mysiga bacondoften som man vill åt.

Kan man inte få nog av bacon så finns det också andra prylar att ta till. Som till exempel baconplåster, som ser ut som bacon som ligger på huden, och presentpapper med baconmönster. Den totala baconnörden uppskattar nog även plånboken som har formen och utseendet av en baconförpackning. Perfekt att stoppa slantarna i när man ska handla bacon. Välkommen in till oss när du söker roliga presenter till baconälskaren. Vi har något för alla! 

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *