Erbjudande på selfiestick!

Har du funderat på att skaffa dig en selfiepinne? Då är nu ett väldigt bra tillfälle! Nu har vi nämligen ett kanonbra erbjudande på just selfiepinnar. För endast 99 kronor kan en selfiepinne värd 149 kronor bli din. Pinnen går att fälla ihop för smartare förvaring, och när den är utfälld mäter den ungefär en meter. Du fäster din smartphone i toppen och kan på så sätt utöka din kreativitet vad gäller selfies.

Men hur fungerar det, kanske du undrar. Jo, det är nämligen så enkelt som att du startar kamerans nedräkningstimer och sedan håller upp pinnen när den tar en bild. Glöm stora näsor och fula armar, med selfiepinnen kan du ta bilder som visar mer av dig, dina kompisar och stället du befinner dig på. Möjligheterna blir oändliga med en sådan här fantastiskt liten pryl, och den är definitivt ett måste för dig som ofta lägger ut selfies på sociala medier. Nu kan du ju faktiskt få lite variation i dina bilder!

Så varmt välkommen in till oss i butiken för att ta del av det här kanonbra erbjudandet. Du sparar hela 50 riksdaler, och vet du inte vad du ska lägga pengarna på så finns det en hel mängd andra roliga, spännande, tokiga och bra produkter att spana in i vår butik. Erbjudandet gäller från och med idag och på obestämd tid framåt, men den tiden kan vara både kort och lång, så du gör nog bäst i att besöka oss förr snarare än senare. Vi ses!

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *